Mordet på Olof Palme

Share This Campaign

About This Cause

Hej, mitt namn är Ole Dammegård.

Under många år har jag försökt få min bok Statskupp i slowmotion publicerad, något som visat sig mycket viktigt men samtidigt extremt farligt. Det har inte bara försatt mig själv i fara; avslöjandet av de verkliga omständigheterna bakom mordet på Sveriges statsminister Olof Palme har även kostat två nära vänner livet.


Statskupp i slowmotion är inte vilken bok som helst, men en mycket detaljerad studie av den största mordutredningen i modern tid (med fler än 800 sidor med många foton, dokument, detaljerade kartor och bilder).

Det som fortfarande påstås vara en ensam galnings verk har visat sig vara kopplat till det internationella militärindustriella komplexet och iskall storfinans på högsta nivå, allt sanktionerat lokalt bakom mörka kulisser.

För första gången avslöjas hur det så kallade Polisspåret, Sydafrikaspåret och Boforshärvan inte utesluter varandra – de är istället koppade ihop. Här exponeras allt minut för minut, dag för dag, blandat med hemligstämplade protokoll, kartskisser, mördarens eget handskrivna brev och bevismaterial så manipulerat att det kan få vem som helst att tappa hakan. Vi talar här om en internationell konspiration av samma storlek som den som låg bakom mordet på John F Kennedy. Faktum är att det handlar om samma maktelit bakom båda dåden.

Min forskning har fört mig in i en värld av internationella mord, vapensmuggling, terroraktioner och besynnerliga självmord såväl som till ett utbrett nätverk av pedofiler och frimurarritualer. Agenter, legosoldater, högerextrema poliser, yrkesmördare och oskyldiga syndabockar hittas sida vid sida i denna häpnadsväckande och explosiva bok som visar en bild av Sverige som få sällan skådat tidigare och som för alltid kommer att förändra bilden av denna nation.

Detta är inte någon enskild individs privata åsikt om några kontroversiella händelser, det är uppvisandet av ett pussel vars enorma bredd är svår att greppa. Låt det starka innehållet tala för sig själv, men svälj det inte okritiskt. Boken är fylld av källhänsvisningar vilket gör att du som läsare själv kan kontrollera sanningshalten.
Läs den - bilda dig en egen uppfattning - och dela den sedan med så många som möjligt världen över.


-----------------------------------------------------------------------

Eftersom detta är en tid av stora internationella utmaningar – och efter att under många år ha misslyckats med att hitta en förläggare modig nog – har jag nu beslutat att göra boken fritt tillgänglig. Det är dags att avslöja sanningen som har mörklagts alldeles för länge.

Om du eller någon annan skulle uppskatta de femton år av intensivt arbete jag lagt ner, känn dig fri att donera vad du anser boken vara värd. En sådan gåva, av vilken storlek den vara må, uppskattas av hela mitt hjärta.

Här följer länken till sidan varifrån man kan hämta hem PDF-filerna på både svenska och engelska: http://www.oledammegard.com/index1.html


I fred och Kärlek
Ole

------------------------------------------------------------------------

PS. Då denna bok enligt många läsare är av stort historiskt värde och dessutom är gratis ber jag ödmjukt alla rättighetsinnehavare till de i boken använda bilderna om tillåtelse att åtege dem i föreliggande form. De flesta bilder har fotokopierats från tidningsarkiv, databaser och liknande. Att spåra alla upphovsmän och fråga om tillåtelse att använda bilderna skulle vara lika tidskrävande som att skriva boken. Jag tackar därför på förhand djupt fotograferna för deras bidrag i hjälpen att lösa ett av världens största mordmysterier.

-------------------------------------------------------------------------

Förord till boken:

DEDIKERAD TILL ALLA SANNINGSSÖKARE

"Alltsedan jag natten den 28 februari 1986, i egenskap av polisens insatsledare på mordplatsen där vår statsminister just mördats, hamnade mitt it en av nittonhundratalets största svenska politiska rättsskandaler, har jag undan för undan konstaterat att de ansvariga myndigheterna främst ägnat sig åt att mörklägga händelsen.

Jag har läst många böcker, officiella handlingar, tidningsartiklar med mera och spenderat tusentals timmar med att själv och tillsammans med seriösa privatpersoner försöka finna sanningen om mordet.

Bland de mer intressanta böckerna vill jag nämna ”Statskupp i Slowmotion”. Vad främst intresserat mig är den intressanta storyn, de omfattande efterforskningarna samt informationen om världsomspännande frimurarnätverk.

För alla som är intresserade av Palmemordet och dess orsaker vill jag därför varmt rekommendera denna bok."

Poliskommissarie Gösta Söderström
(Förste polis på mordplatsen)


-------------------------------------------------------------------------

YTTERLIGARE LÄNKAR OM FÖRFATTAREN

Ole är också författare till den pribelönta romanen Likt tårar i ett regn (www.shadowoftears.com) – en sann berättelse om hur han hjälpte till att smuggla några iranska vänner ut ur Iran efter revolutionen och under kriget mellan Iran och Irak.

Artikel i "Gibraltar Magazine" (Mars), sid 76-77 http://www.thegibraltarmagazine.com/march09.htm

Intervju på danska Radio Solymar om boken "Shadow of Tears" http://radiosolymar.es/interview/cykeltur-endte-i-iran och "Statskupp i slowmotion" http://radiosolymar.es/interview/sandheden-om-palme-mordet .

Artikel i spanska magasinet 'En Sueco' om mina efterforskningar kring Palmemordet: "En svensk tiger". http://www.ensueco.com/component/content/article/41-profiler/2948-en-svensk-tiger .

Artikel om boken Shadow of Tears i "Globe Magazine" Nr 83, sid 66-68

Artikel i sydafrikanska "Rainbow Times" om min bok "Shadow of Tears" : http://www.rainbowtimes.co.za/component/myblog/shadow-of-tears-an-amazing-story-151.html?blogger=Ole+Dammegard#comments.

MUSIKVIDEOS

From Prison to Paradise: http://www.youtube.com/watch?v=L9-HlMzJE4E

Main theme from the peace festival Unite the Nation: http://www.youtube.com/watch?v=QkreJDCFGJk

Use Facebook to leave a comment below
LEAVE A COMMENT

NOTHING gets posted to your wall. Only your Facebook name & photo are used.

CREATED BY:

Ole Dammegard

Contact me
BIOGRAFI
1958: Föddes i Köpenhamn, Danmark. Flyttade till Sverige vid 8 års ålder.
1974-1982: Medlem i rockbandet Försöka Duger.
1974-1982: Motivlackade hotrods och motorcyklar. Vann pris vid Custom Car Show.
1975-81: Arbetade som journalist, fotograf och layoutare på Tranås Tidning / Smålands-Tidningen.
1981: Tillbringade sex månader på Island. Liftade ensam runt ön mitt i vintern.
1984: Åkte ensam på cykel genom Europa på väg mot Sydafrika. Hamnade i Iran under kriget mot Irak. Hjälpte till att smuggla en iransk vän ut ur Iran via Ryssland och Östtyskland till Sverige.
1985-86: Arbetade som lärare för iranska flyktingar.
1985: Hade min första konstutställning. Fick bra recensioner.
1987: Arbetade som lärare vid ett rehabiliteringscenter för alkoholister och drogmissbrukare.
1988: Påbörjade egen forskning i morden på John F Kennedy, Martin Luther King och Robert Kennedy.
1989: Mottog ett pris från konstakademin i Prag, Tjeckoslovakien.
1989: Flyttade till Storbritannien och bodde där i sex månader med drömmen om att bli yrkesmusiker.
1990: Började gräva i mordet på svenske statsministern Olof Palme.
1993: Komponerade, författade, spelade in och gav ut soloskivan HeartGlow.
1993: Producerade och regisserade musikvideon HeartGlow med Fröken Sverige, Johanna Lind.
1994: Gav ut den första versionen av romanen Likt tårar i ett regn, baserad på mina erfarenheter i Iran. Fick mottaga ett statligt litteraturpris.
1995-1996: Komponerade musik för TV-program på TV4. Skrev mängder av musik för radioreklam och liknande.
1996: Komponerade musiken för den svenska filmen Blackout, regisserad av den prisbelönte filmskaparen Anders Grönros.
1997: Spelade in ett andra soloalbum, From Prison to Paradise. Låten From Prison to Paradise nådde elfte plats på en American Ambient Top List.
2000: Flyttade till Mallorca. Började om från noll.
2000: Fullbordade boken Statskupp i slowmotion, baserad på 12 års intensiva efterforskningar kring mordet på Olof Palme.
2000: Arbetade som statist vid många filminspelningar. En av filmerna var Sword of Honour med den senaste James Bond, Daniel Craig, i huvudrollen.
2000-2006: Startade bolaget No1 Web Design.
2006: Började arbeta på romanen Guilty Victim.
2007: Tog examen som internationell Raja Yoga-lärare.
2009: Komponerade temat för fredsfestivalen Unite The Nation vid Brandenburger Tor i Berlin.
2009: Publicerade den andra utgåvan av romanen Likt tårar i ett regn.
2009: Var återkommande gäst i The Steve Gilmore Show på Talk Radio Europe. Inbjuden som interantionell konspirationsexpert. Avslöjade så mycket som möjligt om Den nya världsordningen, Chemtrails, Svininfluensan, 11-september-attentaten, Obama-bedrägeriet samt morden på John F Kennedy och Olof Palme, mm I programmen, som nådde lyssnare i 60 länder, medverkade även världsledande experter som Alex Jones, Doc Leonard Horowitz och David Icke.
2009: Personporträtt i Gibraltar Magazine (Mars), sidorna 76 och 77.
2009: Gjorde bokomslag för romanerna Silver and Time, Blood Lines och Living Proof.
2009: Artikel om min bok Likt tårar i ett regn i Globe Magazine nr 83, sidorna 66-68.
2009: Skrev en barnbok, Yolanda Yogapanda, baserad på de vackra yogaprinciperna.
2010: Artikel i sydafrikanska Rainbow Times om min bok Likt tårar i ett regn. Medverkade också på http://www.iranianneda.com/ skapad till minnet av den unga kvinnan Neda som sköts till döds i Teheran och som blev en nationell symbol för motståndet.
2010: Intervjuer i Radio Solymar om min bok Likt tårar i ett regn. http://radiosolymar.es/interview/cykeltur-endte-i-iran och Statskupp i slowmotion http://radiosolymar.es/interview/sandheden-om-palme-mordet
2010: Skrev power-boken Re-Mind Me. Boken fick storartade omdömen av Shirley MacLaine, bestsellerförfattaren Bruce Littlefield och många andra.
2010: Artikel i En Sueco om mina undersökningar av mordet på Olof Palme.
2010: Började ett spännande samarbete med sångerskan Malou Berg.
2010: Uppfann den vattenbesparande AquaSavern.
2011: Gjorde bokomslag till romanen The goes Gabriel Sanchez av Melanie Hart, The Politician's Daughter och poesisamlingen To Love Sex and Cunning Linguistics av Marione Leigh, och I Would Like to Wear Naughty Knickers av Dawn Stanton.
2011: Skapade en internetbaserad Raja Yoga-TV-kanal.
2011: Gjorde omslaget för romanen Out of the Rainforest av Jennifer Jessen.
2011: Gäst i Hannah Murrey Show på Talk Radio Europe.
2011: Formgav en exklusiv serie armbandsur.
2012: Återkommande gäst i Lisa Grants radioprogram Conspiracy.
2012: Tecknade ett internationellt avtal för uppfinningen AquaSaver.
2012: Två gånger inbjuden för ett entimmes specialprogram på I Talk FM.
2013. Återkommande gäst på exklusiva Red Ice Creations.
2013. Gäst på internationella Freedom Reins Radio Station.
2013. Återkommande gäst hos Project Camelot.
 • $ 40
  Kristian Toresson
  6 years

  No Comment

 • $ 2
  Mattias Kallio
  8 years

  Jag är inte rik, men här är en liten summa. :-)

 • $ 40
  Patrik Mååg
  8 years

  Intressant läsning. Tack

What is DonationTo?

DonationTo has helped people all over the world raise millions of dollars. DonationTo specializes in helping individuals raise money for medical bills, memorial expenses, funeral costs, marathons and more. Create your online donation website with DonationTo!
Mordet på Olof Palme

Share This Campaign

About This Cause

Hej, mitt namn är Ole Dammegård.

Under många år har jag försökt få min bok Statskupp i slowmotion publicerad, något som visat sig mycket viktigt men samtidigt extremt farligt. Det har inte bara försatt mig själv i fara; avslöjandet av de verkliga omständigheterna bakom mordet på Sveriges statsminister Olof Palme har även kostat två nära vänner livet.


Statskupp i slowmotion är inte vilken bok som helst, men en mycket detaljerad studie av den största mordutredningen i modern tid (med fler än 800 sidor med många foton, dokument, detaljerade kartor och bilder).

Det som fortfarande påstås vara en ensam galnings verk har visat sig vara kopplat till det internationella militärindustriella komplexet och iskall storfinans på högsta nivå, allt sanktionerat lokalt bakom mörka kulisser.

För första gången avslöjas hur det så kallade Polisspåret, Sydafrikaspåret och Boforshärvan inte utesluter varandra – de är istället koppade ihop. Här exponeras allt minut för minut, dag för dag, blandat med hemligstämplade protokoll, kartskisser, mördarens eget handskrivna brev och bevismaterial så manipulerat att det kan få vem som helst att tappa hakan. Vi talar här om en internationell konspiration av samma storlek som den som låg bakom mordet på John F Kennedy. Faktum är att det handlar om samma maktelit bakom båda dåden.

Min forskning har fört mig in i en värld av internationella mord, vapensmuggling, terroraktioner och besynnerliga självmord såväl som till ett utbrett nätverk av pedofiler och frimurarritualer. Agenter, legosoldater, högerextrema poliser, yrkesmördare och oskyldiga syndabockar hittas sida vid sida i denna häpnadsväckande och explosiva bok som visar en bild av Sverige som få sällan skådat tidigare och som för alltid kommer att förändra bilden av denna nation.

Detta är inte någon enskild individs privata åsikt om några kontroversiella händelser, det är uppvisandet av ett pussel vars enorma bredd är svår att greppa. Låt det starka innehållet tala för sig själv, men svälj det inte okritiskt. Boken är fylld av källhänsvisningar vilket gör att du som läsare själv kan kontrollera sanningshalten.
Läs den - bilda dig en egen uppfattning - och dela den sedan med så många som möjligt världen över.


-----------------------------------------------------------------------

Eftersom detta är en tid av stora internationella utmaningar – och efter att under många år ha misslyckats med att hitta en förläggare modig nog – har jag nu beslutat att göra boken fritt tillgänglig. Det är dags att avslöja sanningen som har mörklagts alldeles för länge.

Om du eller någon annan skulle uppskatta de femton år av intensivt arbete jag lagt ner, känn dig fri att donera vad du anser boken vara värd. En sådan gåva, av vilken storlek den vara må, uppskattas av hela mitt hjärta.

Här följer länken till sidan varifrån man kan hämta hem PDF-filerna på både svenska och engelska: http://www.oledammegard.com/index1.html


I fred och Kärlek
Ole

------------------------------------------------------------------------

PS. Då denna bok enligt många läsare är av stort historiskt värde och dessutom är gratis ber jag ödmjukt alla rättighetsinnehavare till de i boken använda bilderna om tillåtelse att åtege dem i föreliggande form. De flesta bilder har fotokopierats från tidningsarkiv, databaser och liknande. Att spåra alla upphovsmän och fråga om tillåtelse att använda bilderna skulle vara lika tidskrävande som att skriva boken. Jag tackar därför på förhand djupt fotograferna för deras bidrag i hjälpen att lösa ett av världens största mordmysterier.

-------------------------------------------------------------------------

Förord till boken:

DEDIKERAD TILL ALLA SANNINGSSÖKARE

"Alltsedan jag natten den 28 februari 1986, i egenskap av polisens insatsledare på mordplatsen där vår statsminister just mördats, hamnade mitt it en av nittonhundratalets största svenska politiska rättsskandaler, har jag undan för undan konstaterat att de ansvariga myndigheterna främst ägnat sig åt att mörklägga händelsen.

Jag har läst många böcker, officiella handlingar, tidningsartiklar med mera och spenderat tusentals timmar med att själv och tillsammans med seriösa privatpersoner försöka finna sanningen om mordet.

Bland de mer intressanta böckerna vill jag nämna ”Statskupp i Slowmotion”. Vad främst intresserat mig är den intressanta storyn, de omfattande efterforskningarna samt informationen om världsomspännande frimurarnätverk.

För alla som är intresserade av Palmemordet och dess orsaker vill jag därför varmt rekommendera denna bok."

Poliskommissarie Gösta Söderström
(Förste polis på mordplatsen)


-------------------------------------------------------------------------

YTTERLIGARE LÄNKAR OM FÖRFATTAREN

Ole är också författare till den pribelönta romanen Likt tårar i ett regn (www.shadowoftears.com) – en sann berättelse om hur han hjälpte till att smuggla några iranska vänner ut ur Iran efter revolutionen och under kriget mellan Iran och Irak.

Artikel i "Gibraltar Magazine" (Mars), sid 76-77 http://www.thegibraltarmagazine.com/march09.htm

Intervju på danska Radio Solymar om boken "Shadow of Tears" http://radiosolymar.es/interview/cykeltur-endte-i-iran och "Statskupp i slowmotion" http://radiosolymar.es/interview/sandheden-om-palme-mordet .

Artikel i spanska magasinet 'En Sueco' om mina efterforskningar kring Palmemordet: "En svensk tiger". http://www.ensueco.com/component/content/article/41-profiler/2948-en-svensk-tiger .

Artikel om boken Shadow of Tears i "Globe Magazine" Nr 83, sid 66-68

Artikel i sydafrikanska "Rainbow Times" om min bok "Shadow of Tears" : http://www.rainbowtimes.co.za/component/myblog/shadow-of-tears-an-amazing-story-151.html?blogger=Ole+Dammegard#comments.

MUSIKVIDEOS

From Prison to Paradise: http://www.youtube.com/watch?v=L9-HlMzJE4E

Main theme from the peace festival Unite the Nation: http://www.youtube.com/watch?v=QkreJDCFGJk

CREATED BY:

Ole Dammegard

Contact me
BIOGRAFI
1958: Föddes i Köpenhamn, Danmark. Flyttade till Sverige vid 8 års ålder.
1974-1982: Medlem i rockbandet Försöka Duger.
1974-1982: Motivlackade hotrods och motorcyklar. Vann pris vid Custom Car Show.
1975-81: Arbetade som journalist, fotograf och layoutare på Tranås Tidning / Smålands-Tidningen.
1981: Tillbringade sex månader på Island. Liftade ensam runt ön mitt i vintern.
1984: Åkte ensam på cykel genom Europa på väg mot Sydafrika. Hamnade i Iran under kriget mot Irak. Hjälpte till att smuggla en iransk vän ut ur Iran via Ryssland och Östtyskland till Sverige.
1985-86: Arbetade som lärare för iranska flyktingar.
1985: Hade min första konstutställning. Fick bra recensioner.
1987: Arbetade som lärare vid ett rehabiliteringscenter för alkoholister och drogmissbrukare.
1988: Påbörjade egen forskning i morden på John F Kennedy, Martin Luther King och Robert Kennedy.
1989: Mottog ett pris från konstakademin i Prag, Tjeckoslovakien.
1989: Flyttade till Storbritannien och bodde där i sex månader med drömmen om att bli yrkesmusiker.
1990: Började gräva i mordet på svenske statsministern Olof Palme.
1993: Komponerade, författade, spelade in och gav ut soloskivan HeartGlow.
1993: Producerade och regisserade musikvideon HeartGlow med Fröken Sverige, Johanna Lind.
1994: Gav ut den första versionen av romanen Likt tårar i ett regn, baserad på mina erfarenheter i Iran. Fick mottaga ett statligt litteraturpris.
1995-1996: Komponerade musik för TV-program på TV4. Skrev mängder av musik för radioreklam och liknande.
1996: Komponerade musiken för den svenska filmen Blackout, regisserad av den prisbelönte filmskaparen Anders Grönros.
1997: Spelade in ett andra soloalbum, From Prison to Paradise. Låten From Prison to Paradise nådde elfte plats på en American Ambient Top List.
2000: Flyttade till Mallorca. Började om från noll.
2000: Fullbordade boken Statskupp i slowmotion, baserad på 12 års intensiva efterforskningar kring mordet på Olof Palme.
2000: Arbetade som statist vid många filminspelningar. En av filmerna var Sword of Honour med den senaste James Bond, Daniel Craig, i huvudrollen.
2000-2006: Startade bolaget No1 Web Design.
2006: Började arbeta på romanen Guilty Victim.
2007: Tog examen som internationell Raja Yoga-lärare.
2009: Komponerade temat för fredsfestivalen Unite The Nation vid Brandenburger Tor i Berlin.
2009: Publicerade den andra utgåvan av romanen Likt tårar i ett regn.
2009: Var återkommande gäst i The Steve Gilmore Show på Talk Radio Europe. Inbjuden som interantionell konspirationsexpert. Avslöjade så mycket som möjligt om Den nya världsordningen, Chemtrails, Svininfluensan, 11-september-attentaten, Obama-bedrägeriet samt morden på John F Kennedy och Olof Palme, mm I programmen, som nådde lyssnare i 60 länder, medverkade även världsledande experter som Alex Jones, Doc Leonard Horowitz och David Icke.
2009: Personporträtt i Gibraltar Magazine (Mars), sidorna 76 och 77.
2009: Gjorde bokomslag för romanerna Silver and Time, Blood Lines och Living Proof.
2009: Artikel om min bok Likt tårar i ett regn i Globe Magazine nr 83, sidorna 66-68.
2009: Skrev en barnbok, Yolanda Yogapanda, baserad på de vackra yogaprinciperna.
2010: Artikel i sydafrikanska Rainbow Times om min bok Likt tårar i ett regn. Medverkade också på http://www.iranianneda.com/ skapad till minnet av den unga kvinnan Neda som sköts till döds i Teheran och som blev en nationell symbol för motståndet.
2010: Intervjuer i Radio Solymar om min bok Likt tårar i ett regn. http://radiosolymar.es/interview/cykeltur-endte-i-iran och Statskupp i slowmotion http://radiosolymar.es/interview/sandheden-om-palme-mordet
2010: Skrev power-boken Re-Mind Me. Boken fick storartade omdömen av Shirley MacLaine, bestsellerförfattaren Bruce Littlefield och många andra.
2010: Artikel i En Sueco om mina undersökningar av mordet på Olof Palme.
2010: Började ett spännande samarbete med sångerskan Malou Berg.
2010: Uppfann den vattenbesparande AquaSavern.
2011: Gjorde bokomslag till romanen The goes Gabriel Sanchez av Melanie Hart, The Politician's Daughter och poesisamlingen To Love Sex and Cunning Linguistics av Marione Leigh, och I Would Like to Wear Naughty Knickers av Dawn Stanton.
2011: Skapade en internetbaserad Raja Yoga-TV-kanal.
2011: Gjorde omslaget för romanen Out of the Rainforest av Jennifer Jessen.
2011: Gäst i Hannah Murrey Show på Talk Radio Europe.
2011: Formgav en exklusiv serie armbandsur.
2012: Återkommande gäst i Lisa Grants radioprogram Conspiracy.
2012: Tecknade ett internationellt avtal för uppfinningen AquaSaver.
2012: Två gånger inbjuden för ett entimmes specialprogram på I Talk FM.
2013. Återkommande gäst på exklusiva Red Ice Creations.
2013. Gäst på internationella Freedom Reins Radio Station.
2013. Återkommande gäst hos Project Camelot.
 • $ 40
  Kristian Toresson
  6 years

  No Comment

 • $ 2
  Mattias Kallio
  8 years

  Jag är inte rik, men här är en liten summa. :-)

 • $ 40
  Patrik Mååg
  8 years

  Intressant läsning. Tack

Use Facebook to leave a comment below
LEAVE A COMMENT

NOTHING gets posted to your wall. Only your Facebook name & photo are used.

What is DonationTo?

DonationTo has helped people all over the world raise millions of dollars. DonationTo specializes in helping individuals raise money for medical bills, memorial expenses, funeral costs, marathons and more. Create your online donation website with DonationTo!
 
© All Rights Reserved, 2014 Terms of Use